čtvrtek 21. května 2020

NÁSTĚNKA

Dále vás chci informovat, že 13 žáků z naší třídy nastoupí příští týden od 25.5. do školy a 9 žáků zůstává doma. Nastoupíte do naší třídy a učit vás budu já. Kdo nastoupí? 
Dominik, Vítek, Kryštof, Petr, Vojta, Rosťa, Niki, Anička, Anet, Rozálka, Valča, Saška a Kiki.
Moc se na vás těším, během víkendu budou na DMku informace k nástupu, tak si je prosím přečtěte spolu s rodiči. Důležité je mít dvě roušky a sáček, klíč od šatny, rozvrh si rozdáme až v pondělí, při příchodu musíte mít Čestné prohlášení, vezměte si také učebnice a PS z  českého jazyka, matematiky a angličtiny. Pak už jen dobrou náladu a disciplínu. Posílám vám fotky naší třídy pro 13 žáků. Školní autobus jezdit určitě nebude. Výuka bude končit 11.40 a po obědě 12.10 odcházíte domů.
Pro ty, kteří zůstávají doma, výuka on-line pokračuje, takže ještě nemáte prázdniny. V červnu pak dostanete informace o odevzdávání učebnic, vybírání částky na pracovní sešity do 5. třídy a rozdávání vysvědčení. Pokud si někdo chce vyzvednout tělocvik nebo papuče, ozvěte se a domluvíme se na termínu. 

 

A zase nějaké vaše fotečky a výrobky, jsem moc ráda, že mi je posíláte, pokračujte tak dále. Klikni na Další fotografie. 
Anetčino jméno
Přidat popisek
Anetčina koláž
 
Kiki a kuřátko

Nikolčin hmyzí domeček

Evi a Naty při líčení z Instagramu


































































Žádné komentáře:

Okomentovat

Můžete vložit libovolný komentář.

 Výlet V pátek 25.6. jsme jeli na výlet na Bílou  v Beskydech. Počasí nás trochu zlobilo, ale nám to náladu nijak nezkazilo. Na Bílé měli pr...