neděle 19. dubna 2020

ANGLIČTINA

Milí žáci, v minulém týdnu jsem vám zaslala kódy do nové aplikace , která se jmenuje WocaBee.cz, k dnešnímu dni jsou přihlášeni pouze 4 žáci. Jsou to Kryštof, Tomáš, Anička a Valča. Všichni jste dostali na DM software přihlašovací údaje. Prosím ukažte mi, že jste se za ten měsíc posunuli, co se týče I.T. dovedností a přihlaste se. 
Zase se pokusím rozplánovat výuku do tří dnů, protože angličtinu máme jen třikrát v týdnu.
ÚTERÝ: Naposledy jsme se zaměřili na dny v týdnu a čas. Takže jdeme na opakování: 
Tak co, máte všechny hvězdičky?  Tak za to si zasloužíte odměnu: Steve and Maggie
Líbilo se vám, tak nyní si vyzkoušíme vyplnit dny v týdnu. Můžete použít odkaz, případně naskenovaný materiál vytisknout, nebo uložit a pak do něj psát. The days od the week, nevím zda se vám otevře Můj disk, vyzkoušejte. Uložte si do malování a můžete do toho psát, pak klidně ofotit a poslat mi zpět.
Na wocabee je v úterý spuštěn test, vyzkoušejte.
STŘEDA:Dny v týdnu jsme zvládli a můžeme jít na čas. What time is it?
Nyní máme procvičeno a můžeme jít na uč. str. 35, prohlédni si vesmírný rozvrh - space timetable. 
Nyní si spusťte nahrávku, nabízím vám dvě možnosti: vyzkoušejte a dejte mi prosím vědět, zda vám to šlo. Nahrávka 49, str. 35   , Nahrávka 49, str. 35
ČTVRTEK:  Můžeme přejít na PS str. 35 celou stranu. Při doplňování tabulky, prosím zvolte čas, který dokážete popsat. Nejlépe půl- half past, celá - o'clock, čtvrt - quarter past, nebo třičtvrtě - quarter to. 
Na závěr si můžeš zahrát oběšence: Hangman


Žádné komentáře:

Okomentovat

Můžete vložit libovolný komentář.

 Výlet V pátek 25.6. jsme jeli na výlet na Bílou  v Beskydech. Počasí nás trochu zlobilo, ale nám to náladu nijak nezkazilo. Na Bílé měli pr...