neděle 26. dubna 2020

ANGLICKÝ JAZYK

I dnes vám připomínám novou aplikaci WOCABEE, velkou pochvalu mají Dominik, Anetka, Anička, Tomáš, Zuzka, Nikolka, Valča, Kryštof, Saška a Marek, kteří se do aplikace přihlásili. V pondělí vám opět přidám další slovíčka na procvičení. Jen připomínám, hraje se na body a procvičujete tak slovní zásobu, kterou tam já zadávám. Ostatní žáci, jelikož se do aplikace přihlašuje mnoho žáků, budou vaše kódy, které máte na DMku platit pouze do 30.4., pak již nebudete mít možnost se přihlásit. Tak toho využijte a přihlaste se. Také v pondělí spustím hru na této aplikaci, tak se zapojte.
    

Našim tématem je Space school = Vesmírná škola, budeme ještě v procvičování pokračovat. Dnes již lekci uzavřeme a na konci vás čeká test. 
Nejprve opakování: Opakovačka 1  Opakovačka 2
Potřebujeme další slovíčka: 
lesson - hodina
break - přestávka
teacher - učitel/ učitelka
primary school - 1. stupeň základní školy
Najdi si učebnici na str. 36, přečti si, prohlédni si obrázky a doplň písmena do čtverečků. Pak si udělej PS str. 36 cv. 5, doplň slova z nabídky do textu. Pak se pokus napsat cv. 6 podle své třídy a nakresli obrázek. Budu moc ráda, když ofotíte a pošlete mi, můžeme zase dát na nástěnku vaše práce. Poslední cv. 7 na str. 37, doplň jména žáků, kterým patří rozvrh. No  a je tady test 7.
Další texty jsou zaměřené na poslech a čtení a psaní. Nahrávku najdete opět v odkazu.
No a poslední na odreagování je komiks str. 37. Pokud nějakému slovíčku nerozumíš, najdi si. 
Komiks nebo Komiks

Žádné komentáře:

Okomentovat

Můžete vložit libovolný komentář.

 Výlet V pátek 25.6. jsme jeli na výlet na Bílou  v Beskydech. Počasí nás trochu zlobilo, ale nám to náladu nijak nezkazilo. Na Bílé měli pr...